Julie Street

Brownhill Homes were engaged by the Owner/s to bring their two townhouses to life.

Set side by side whilst maintaning their own street frontage opening up to a wide hallway enhanced by hardwood floorboards, a crisp colour palette and modern square set ceilings.

On the ground floor you will find a lounge room designed to encapture the Northly aspect, A large family room, dining area and bespoke kitchen equipped with a stone breakfast bar, premium 900mm Smeg oven, and a large walk-in pantry. Leading out to a sunny alfresco deck and low-maintenance garden courtyard.

Upstairs we have the second master suite; featuring double walk-in rain showers and twin stone-topped vanities; teenager’s retreat, two additional robed bedrooms and the family bathroom. Extra features include ducted heating, evaporative cooling, garden shed, water tank and a double auto garage with internal access.

 

Project Type Double Storey Townhouses
Client Owner/Investor
Completion Date 2019